
در نشستی که به تازگی در کراچی، پاکستان برگزار شد، کنسول آلمان در کراچی به رئیس انجمن کارفرمایان و تجار پاکستان اطمینان داد که صدور ویزای تجاری برای جامعه تجار پاکستانی در اولویت قرار خواهد گرفت.
به گفته صاقب فیاض مغو، نایب رئیس ارشد انجمن یاد شده ، استارتآپها، تحقیق و توسعه، آموزش فنی و حرفهای، توانمندسازی زنان و گردشگری تجاری از حوزههای کلیدی همکاری بین آلمان و پاکستان هستند.
در این دیدار رودیگر روتز کنسول آلمان در کراچی تأکید کرد که پاکستان بازار مهمی برای شرکتهای آلمانی است که بیش از یک قرن در پاکستان و منطقه حضور داشتهاند.
وی هم چنین تاکید کرد که در سالهای اخیر تعداد متقاضیان ویزای آلمان از پاکستان دو برابر شده است. در همین حال، Andreas Wegner رئیس هیئت آلمانی نیز در این نشست مشترک با همتایان پاکستانی خود بر لزوم تلاشهای مشترک برای تقویت تجارت دوجانبه و همچنین سرمایهگذاریهای مشترک، همکاریهای صنعتی و سایر زمینههای روابط اقتصادی با اشاره به موقعیت ژئو-اقتصادی مهم پاکستان در تقاطع آسیای جنوبی، آسیای مرکزی و همچنین خاورمیانه و اروپا تأکید کرد.
علاوه بر ویزای بلندمدت که به شهروندان بینالمللی اجازه میدهد بیش از ۹۰ روز در یک دوره ۱۸۰ روزه در کشورهای منطقه شنگن اقامت داشته باشند، علاقه شهروندان پاکستان برای بازدید از کشورهای منطقه شنگن برای اهداف گردشگری و اقامتهای کوتاهمدت نیز قابل توجه است.
بنا به آمارهای منتشره در سال ۲۰۲۳، شهروندان پاکستان در مجموع ۶۲،۵۰۷ درخواست ویزای شنگن ارائه کردند. هلند با دریافت ۱۱،۴۰۲ درخواست، بیشترین تعداد درخواست ویزای شنگن را از اتباع پاکستانی دریافت کرد، به دنبال آن آلمان (۱۱،۲۲۵)، فرانسه (۸،۲۲۸) و ایتالیا (۸،۱۹۴) قرار دارند.
اوایل سال جاری گزارش شد که اگر پیشنویس پیشنهادی کمیسیون اروپا برای افزایش کل هزینههای ویزا به میزان ۱۲.۵ درصد مورد تأیید قرار گیرد، درخواستهای ویزای شنگن برای اتباع پاکستانی گرانتر خواهد شد.
این پیشنویس شامل افزایش قیمت برای درخواستهای عادی، درخواستهای کماهمیت و همچنین اتباع کشورهایی بود که در روند پذیرش مجدد برای جلوگیری از اقامت بدون مدرک در منطقه شنگن همکاری نمیکنند.
شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید
- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد