امروز : شنبه - ۱۴ - اردیبهشت - ۱۴۰۴

فرانسه با اجرای یک برنامه پنج ساله استعمال دخانت در مناطق مشخصی از این کشور از جمله مدارس ، جنگل ها و مناطق سرسبز را ممنوع خواهد و بهای دخانیت نیز افزایش خواهد یافت .

از سال 2024، فرانسه یک طرح چهار ساله برای مبارزه با دخانیات را آغاز خواهد کرد و افرادی که این قانون را نقض کنند، به ویژه در مکان هایی مانند مدارس و جنگل های دولتی و مناطق سبز، ممکن است با مجازات پرداخت جریمه مواجه شوند.

تخمین زده می شود که حدود 7200 منطقه عاری از تنباکو در کشور وجود دارد، از جمله جنگل های جنوب فرانسه که در معرض خطر آتش سوزی قرار دارند.

به گزارش یورونیوز، قیمت یک پاکت سیگار در فرانسه در سال 2027 به رتبه 13 خواهد رسید و سیگارهای الکترونیکی یکبار مصرف ممنوع خواهند شد. علاوه بر این، سیگار کشیدن در اماکن عمومی از جمله پارک ها، سواحل و جنگل ها ممنوع است. این کشور اروپایی در نظر دارد تا سال 2032 یک نسل "بدون تنباکو" ایجاد کند.

تنباکو نقش کلیدی در بیماری ها و مرگ و میر قابل پیشگیری دارد و هر روز فرانسه بهای سنگینی را برای سیگار می پردازد.

اورلین روسو وزیر بهداشت پیشتر گفته بود سیگار مهمترین عامل مرگ و میر قابل پیشگیری در فرانسه است که سالانه جان 75000 نفر را می گیرد. هم چنین سیگار مهمترین عامل مرگ و میر زودرس قبل از 65 سالگی است.

وی همچنین گفت که علیرغم این ارقام، مصرف روزانه دخانیات حدود 12 میلیون فرانسوی را شامل می شود که یک چهارم جمعیت بزرگسال را تشکیل می دهد.

حسب گزارش دفتر آمار اتحادیه اروپا موسوم به یورواستات درصد روزانه افراد سیگاری در فرانسه بالاتر از میانگین اتحادیه اروپا است. به طور خاص، حدود 22.2 درصد از افراد 15 ساله و بالاتر روزانه در فرانسه سیگار می کشند در حالی که 19.7 درصد میانگین سیگاری ها در اتحادیه اروپا است.

به گفته دولت  انتظار می‌رود قیمت سیگار که در حال حاضر بین 10 تا 11 یورو قیمت دارد به تدریج افزایش یابد و قیمت آن در سال  2025  میلادی 12 یورو و در سال 2027 به قیمت 13 یورو برسد. .

دخانیات حدود 156 میلیارد یورو برای دولت هزینه دارد که شامل ارزش اقتصادی جان های از دست رفته، از دست دادن کیفیت زندگی بیماران مبتلا به سرطان ناشی از سیگار و هزینه های دولتی برای پیشگیری و مراقبت می شود.

فرانسه تنها کشور اروپایی نیست که چنین اقداماتی را ارائه کرده است، زیرا کشورهایی مانند ایرلند، مجارستان، یونان و مالت قبلاً چنین اقداماتی را اجرا کرده اند.

 

علاوه بر این، برخی از شهرها مانند بارسلونا سیگار کشیدن در سواحل را در تلاش برای جلوگیری از ریختن زباله های ته سیگار ممنوع کرده اند. هم چنین در بیش از 100 ساحل از بیش از 3000 سواحل  اسپانیا از جمله در جزایر کوستا دل سول و بالئاریک در ماه ژوئیه ممنوعیت  استعمار دخانیت اجرایی شده است .


نوشتن دیدگاه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

تصویر امنیتی تصویر امنیتی جدید