امروز : جمعه - ۱۳ - اردیبهشت - ۱۴۰۴

این اقدام در آستانه تشکیل دولت ائتلافی جدیدی انجام می‌شود که احتمالاً سیاست‌های سخت‌گیرانه‌تری در قبال مهاجرت اتخاذ خواهد کرد.

آلمان به‌طور موقت پذیرش پناهجویان آسیب‌پذیر را در چارچوب برنامه اسکان مجدد سازمان ملل متحد متوقف کرده است.

این اقدام در آستانه تشکیل دولت ائتلافی جدیدی انجام می‌شود که احتمالاً سیاست‌های سخت‌گیرانه‌تری در قبال مهاجرت اتخاذ خواهد کرد.

بنا به گزارش خبرگزاری آلمان وزارت کشور این کشور و کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل این موضوع را تأیید کرده‌اند و اعلام کرده‌اند که در حال حاضر هیچ درخواست جدیدی برای اسکان پناهجویان تأیید نمی‌شود، چرا که مذاکرات برای تشکیل دولت ائتلافی جدید در برلین ادامه دارد.

انتظار می‌رود دولت آینده آلمان سیاست سخت‌گیرانه‌تری در قبال مهاجرت در پیش بگیرد؛ موضوعی که یکی از محورهای اصلی کارزارهای انتخاباتی پارلمانی ماه فوریه بود. در یک سند اکتشافی از سوی خبرگزار‌ها، احزاب احتمالی تشکیل‌دهنده ائتلاف، یعنی حزب دموکرات‌مسیحی به رهبری فریدریش مرتس، اتحادیه سوسیال‌مسیحی (که تنها در ایالت بایرن فعالیت دارد) و حزب سوسیال‌دموکرات میانه چپ، توافق کرده‌اند که در صورت امکان به برنامه‌های داوطلبانه پذیرش پناهجو پایان دهند.

آلمان متعهد شده است که در سال‌های ۲۰۲۴ و ۲۰۲۵ مجموعاً ۱۳ هزار و ۱۰۰ پناهجو را از طریق برنامه کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل بپذیرد؛ برنامه‌ای که از حمایت کمیسیون اروپا نیز برخوردار است. بنا بر داده‌های کمیساریای عالی پناهندگان، تاکنون ۵ هزار و ۶۱ نفر وارد آلمان شده‌اند. این آمار شامل پذیرش بشردوستانه پناهجویان سوری از ترکیه نیز می‌شود که بر پایه توافق سال ۲۰۱۶ با اتحادیه اروپا انجام شده است.

با این حال، نامه‌ای که توسط اداره فدرال مهاجرت و پناهندگی آلمان به کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل ارسال شده و به رؤیت خبرگزاری آلمان رسیده، نشان می‌دهد که تنها پرونده‌هایی که مراحل آن‌ها به‌طور قابل‌توجهی پیش رفته‌اند، در حال حاضر تأیید می‌شوند و ادامه این روند نیز منوط به نتیجه نهایی مذاکرات ائتلافی است.

در قالب این برنامه، کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل، پناهجویان آسیب‌پذیر ساکن کشورهایی مانند مصر، اردن، کنیا و رواندا را برای اسکان پیشنهاد می‌دهد. نمایندگان آلمان سپس در محل مصاحبه و بررسی‌های امنیتی انجام می‌دهند.

از زمان پیوستن آلمان به این طرح در سال ۲۰۱۲، این کشور سالانه حدود ۵ هزار پناهجو پذیرش کرده است که پس از کانادا و ایالات متحده در رتبه سوم قرار دارد.

با این حال، دولت جدید آمریکا به ریاست دونالد ترامپ اعلام کرده است که پذیرش پناهجویان را متوقف خواهد کرد.

کریس ملتزر، سخنگوی کمیساریای عالی پناهندگان، ابراز امیدواری کرد که آلمان پس از تشکیل دولت جدید، روند پذیرش پناهجویان در چارچوب این برنامه را از سر بگیرد.


نوشتن دیدگاه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

تصویر امنیتی تصویر امنیتی جدید