امروز : شنبه - ۱۴ - اردیبهشت - ۱۴۰۴

بعد از کشورهای حاشیه خلیج فارس ، هم اینک آنگولا، بوتسوانا، نامیبیا، زامبیا و زیمبابوه در قاره آفریقا نیز توافق کرده اند ویزای واحدی همانند شنگن برای ساده‌سازی رفت و آمد گردشگران خارجی در قلمرو خود بدون نیاز به درخواست ویزای جداگانه راه اندازی کنند.

بعد از کشورهای حاشیه خلیج فارس ، هم اینک آنگولا، بوتسوانا، نامیبیا، زامبیا و زیمبابوه در قاره آفریقا نیز توافق کرده اند ویزای واحدی همانند شنگن برای ساده‌سازی رفت و آمد گردشگران خارجی در قلمرو خود بدون نیاز به درخواست ویزای جداگانه راه اندازی کنند.

با راه‌اندازی این ویزا، دیگر نیازی به دریافت ویزای جداگانه برای هر کشور نخواهد بود. در عوض، ویزای واحد جدید به دارندگان آن اجازه می‌دهد بدون نیاز به هیچ‌گونه مدرک اضافی دیگری وارد آنگولا، بوتسوانا، نامیبیا، زامبیا و زیمبابوه شوند.

زامبیا و زیمبابوه در حال حاضر یک «ویزای واحد» مشترک دارند که به دارندگان آن اجازه می‌دهد با همان مدرک وارد هر دو کشور شوند و همچنین امکان اقامت کوتاه‌مدت در بوتسوانا را فراهم می‌کند.

با این حال، برای اینکه «ویزای واحد» کشورهای بیشتری را در برگیرد و تجربه سفر به این منطقه از قاره را راحت‌تر و لذت‌بخش‌تر کند، به زودی آنگولا و زیمبابوه نیز به این طرح اضافه خواهند شد.

مقامات این کشورها در توضیح برنامه‌ی صدور ویزای واحد به سبک شنگن که اجازه ورود به آنگولا، بوتسوانا، نامیبیا، زامبیا و زیمبابوه را می‌دهد، اعلام کردند که هدف اصلی از این اقدام، جذب گردشگران بیشتر است.

آن‌ها بر این باورند که ویزای واحد باعث جذابیت بیشتر این کشورها می‌شود، زیرا دارندگان این ویزا دیگر نگران درخواست ویزاهای متعدد نخواهند بود. همچنین گردشگران می‌توانند بدون صرف هزینه زیاد برای پرواز به این منطقه در زمان‌های مختلف سال، از کشورهای بیشتری در یک سفر واحد دیدن کنند.

پیش از این هم کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس اعلام کرده بودند به زودی ویزای واحدی به سبک ویزای شنگن اروپا صادر خواهند کرد.

کشورهای شورای همکاری خلیج فارس نام ویزای واحد خود را «گرند تور شورای همکاری خلیج فارس» گذاشته‌اند. بر اساس این ویزا، گردشگران می‌توانند بدون نیاز به طی کردن هیچ روال دیگری، بیش از ۳۰ روز در قلمرو کشورهای شورای همکاری خلیج فارس اقامت داشته باشند.

ویزای «گرند تور شورای همکاری خلیج فارس» مشابه ویزای شنگن عمل خواهد کرد. این به این معنی است که اگر یک فرد خارجی از یکی از کشورهای شورای همکاری خلیج فارس ویزا دریافت کند، می‌تواند بدون نیاز به درخواست ویزای جداگانه، وارد سایر کشورهای این شورا نیز بشود.

مقامات کشورهای شورای همکاری خلیج فارس خاطرنشان کرده‌اند که این نوع ویزا به آن‌ها در حفظ گردشگران کمک می‌کند. علاوه بر این، آن‌ها تأکید کردند که این ویزا به کشورهای شورای همکاری خلیج فارس کمک می‌کند تا به مقاصد گردشگری محبوب‌تری تبدیل شوند.

 


نوشتن دیدگاه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

تصویر امنیتی تصویر امنیتی جدید