
4 کارمند کنسولگری اسپانیا در نادور مراکش به اتهام تهیه و ارائه مدارک جعلی به متقاضیان دریافت ویزای شینگن مورد بازجویی قرار گرفتند.
به گزارش ال اسپانول تحقیقات در این زمینه به درخواست خوزه مانوئل آلبارس، وزیر امور خارجه اسپانیا آغاز شد و او تاکید کرده پرونده موسوم به "مافیای ویزا" باید در اسرع وقت رسیدگی شود.
بنا به این گزارش یکی از مظنونان که تابعیت مراکشی دارد، در سال 2021 به عنوان کارمند دائمی کنسولگری یاد شده استخدام شده و ارتباط نزدیکی با خوزه لئاندرو کنسارنائو گواردیولا سرکنسول این سفارت دارد.
حسب تحقیقات صورت گرفته گمان می رود که این کارمند با ارائه مدارک جعلی در ازای دریافت پول، به تعداد زیادی از اعضای خانواده و دوستان خود برای دریافت ویزای شینگن اسپانیا کمک کرده است.
یکی از همسایگان مظنون گفت که نیمی از جمعیت محله او با کمک کارمند کنسولگری به اسپانیا رفتند. او افزود که کارمند کنسولگری برای هر درخواست ویزا حدود 8000 یورو دریافت کرده است.
علاوه بر موارد فوق تاکید شده است که دست کم سه نفر دیگر نیز در این پرونده دخیل هستند. سه مظنون دیگر عبارتند از یک کارمند ارشد کنسولگری در نادور، رئیس بخش ویزا و یک فرد دیگر که در کنسولگری کار می کند.
مقامات مراکش نیز تحقیقاتی را در مورد این موضوع آغاز کرده اند و احتمال می دهند که مقامات محلی، سیاستمداران، و بازرگانان و دیگران نیز در این زمینه دخالت داشته اند.
آنگونه که ال اسپانول گزارش کرده ، چهار نفری که تحت بازجویی قرار گرفته اند، مدارک جعلی تهیه کرده اند، از صورت حساب بانکی گرفته تا مدرک محل اقامت برای کمک به متقاضیان برای برآورده کردن شرایط درخواست ویزای شینگن.
بنا به گزارش یاد شده ، برخی از مظنونان از متقاضیان خواسته اند تا مبلغی تا سقف 15000 یورو را بپردازند. سپس آنها در تمام مراحل به متقاضیان کمک کردند.
با توجه به اینکه پیشتر نیز اطلاعاتی در مورد احتمال دخالت مقامات اسپانیایی در این پرونده منتشر شده بود، سازمان های اطلاعاتی مراکش نیز وارد تحقیقات در این موضوع شده اند.
این اولین بار نیست که مقامات مراکش از افرادی به دلیل دست داشتن در صدور ویزاهای جعلی تحقیق می کنند. پیشتر در اوایل ژوئن سال جاری، مقامات مراکش تحقیقاتی را علیه دو کارمند سرکنسولگری اسپانیا در طنجه در طنجه و دو واسطه مراکشی به ظن دست داشتن در کلاهبرداری ویزای شینگن آغاز کردند.
در آن زمان پلیس اعلام کرد واسطه ها در ازای دریافت پول، انواع اسناد از جمله صورتحساب بانکی و قراردادهای کاری را با هدف تسهیل در ارایه ویزای اسپانیا برای متقاضیان جعل کرده بودند.
شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید
- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد