امروز : شنبه - ۱۴ - اردیبهشت - ۱۴۰۴

در پی تصمیم پارلمان اروپا برای برخط کردن صدور روادید شنگن در کشورهای عضو این اتحادیه ، شورای فدرال سوئیس تصمیم گرفته است تا رایزنی هایی را در مورد دیجیتالی کردن ویزای شینگن آغاز کند.

در پی تصمیم پارلمان  اروپا برای برخط کردن صدور روادید شنگن در کشورهای عضو این اتحادیه ، شورای فدرال سوئیس تصمیم گرفته است تا رایزنی هایی را در مورد دیجیتالی کردن ویزای شینگن آغاز کند.

این موضوع در جلسه اخیر شورای فدرال سوئیس مطرح و پیشنهاد قانونی برای انطباق با مقررات اتحادیه اروپا برای صدور ویزاهای شنگن کوتاه مدت به صورت برخط به تصویب رسید.

این مقررات ارسال درخواست‌های ویزای شینگن را از طریق یک پلت فرم الکترونیکی اتحادیه اروپا که هنوز توسعه نیافته است، الزامی می‌کند. سیستم جدید ویزای دیجیتال را جایگزین برچسب های کاغذی سنتی می کند و نیازی به مراجعه متقاضیان به کنسولگری یا سفارت کشورهای عضو شنگن در کشورهای مختلف نیست .

به گفته دولت سوئیس، برای اجرای این تغییرات، این کشور نیاز به اصلاح قانون ملی خود به ویژه قانون مربوط به اتباع خارجی و ادغام دارد. تغییرات کلیدی شامل مفاد مربوط به پلتفرم آینده، محتوای سیستم ملی ویزا، و واگذاری مسئولیت‌ها به اشخاص ثالث برای کارهایی مانند تأیید اسناد سفر متقاضیان است. هم چنین علاوه بر تغییر در روند درخواست ویزا، شورای فدرال نیز تغییراتی را در فرمت ویزا تصویب کرده است.

در رویکرد دو فرمت، ویزا اکنون هم به عنوان برچسب کاغذی سنتی و هم در قالب دیجیتالی دارای بارکد در دسترس خواهد بود.

این اصلاح که در دستورالعمل ورود و اعطای ویزا ذکر شده است نه تنها برای ویزای کوتاه مدت شینگن بلکه در مورد ویزای ملی نیز اعمال می شود.

اتحادیه اروپا اخیراً اعلام کرد که قصد دارد تا سال 2028 مراحل درخواست ویزای کوتاه مدت را به طور کامل آنلاین انجام دهد .

پس از اجرایی شدن این سیستم، همه کسانی که برای ورود به منطقه شینگن نیاز به داشتن ویزای معتبر دارند، می‌توانند تمام مراحل درخواست را به صورت آنلاین در یک پلتفرم تکمیل کنند.

در این پلتفرم، متقاضیان می توانند تمام مدارک خود تقاضای خود را به صوت برخط ارسال کنند. آنها همچنین می توانند هزینه ویزا را به صورت آنلاین از طریق همین پلتفرم پرداخت کنند.

اتحادیه اروپا اعلام کرده اجرای سامانه برخط ویزای شینگن دیجیتال تا هفت سال طول خواهد کشید  و تا آن زمان پیوستن کشورها به این سامانه به صورت اختیاری خواهد بود.

 

برچسب ها : اهم اخبار ,

نوشتن دیدگاه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

تصویر امنیتی تصویر امنیتی جدید