
آلمان می گوید که از زمان تسلط طالبان در دو سال پیش، بیش از هر کشور اتحادیه اروپا، افراد آسیب پذیر را از افغانستان پذیرفته است. با این حال، هزاران نفر دیگر همچنان رنج می برند، زیرا در این کشور به دام افتاده اند.
به گفته مقامات برلین از دو سال پیش که طالبان قدرت را در کابل به دست گرفتند، بیش 303 هزار افغانی از طریق پروازهای اولیه تخلیه و برنامه های پذیرش بعدی وارد آلمان شده اند.
دفتر مهاجرت، BAMF بااعلام این مطلب به روزنامه دی ولت گفت: «در میان آنها بیش از 4100 نفر از نیروی سابق محلی افغان بودند که به همراه اعضای خانوادهشان در مجموع 19300 نفر را تشکیل میدهند.
این دفتر افزود که 2600 نفر دیگر توسط مقامات آلمان شناسایی شده اند که مستقیماً تحت تأثیر تسلط رژیم طالبان قرار گرفته بودند و همراه با اعضای خانواده خود به آلمان آورده شدند که که تعداد این افراد نیز در مجموع 11000 هستند.
BAMF می گوید که این افراد قبل از بازگشت طالبان در زمینه حقوق بشر، جامعه مدنی، رسانه ها، فرهنگ و علم کار می کردند.
BAMF افزود: "در مقایسه ای در سطح اتحادیه اروپا، آلمان به مراتب بیشترین تعداد ورود اتباع آسیب پذیر افغان را در سال های اخیر تسهیل کرده است. با این حال، هزاران افغان همچنان در انتظار ترک کشور به مقصد آلمان هستند.
بر اساس گزارش BAMF که بر اساس اطلاعات مربوط به اتباع افغانی ثبت شده در ثبت مرکزی اتباع خارجی تا پایان جون 2023، از ماه اوت 2021، تعداد کل مردم افغانستان در آلمان به رقم 395 هزار و 655 نفر افزایش یافته است .
این درحالی است که تا پایان سال 2013 - کمتر از هشت سال قبل از تسلط طالبان بر افغانستان - این تعداد کمتر از 67 هزار نفر بود.
در سالهای اخیر، افغانها از اتباع سوری بهعنوان بالاترین جمعیتی که به دنبال پناهندگی در آلمان هستند، پیشی گرفتهاند.
با این حال، علیرغم نرخ بالای پذیرش، تخلیه از افغانستان در میان اتهامات سوء استفاده از برنامه های مختلف که توسط دولت آلمان راه اندازی شده است، با یک سری تاخیر مواجه شده است.
شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید
- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد