
بنا به گزارش رسانه های نیوزلند ، دولت این کشور در نظر دارد یک طرح ویزای ویژه برای شهروندان فلسطینی به سبک ویزای اوکراین را اجرایی کند.
در حال حاضر، فلسطینیها تنها میتوانند برای دیدار خانوادههایشان در نیوزیلند، ویزای معمولی گردشگری درخواست دهند اما گزارش رادیو RNZ نیوزلند به نقل از اریکا استنفورد وزیر مهاجرت این کشور حاکیست که بموجب طرح جدید فلسطینیها میتوانند با برخورداری از این طرح ، برای ملاقات با خویشاوندانشان در نیوزیلند درخواست ویزا دهند.
هر چند این تصمیم تاکنون به صورت قطعی مصوب نشده است اما پیش از این اقدام، چندین سازمان از دولت خواستند تا ویزای بشردوستانه برای غزهایهای مرتبط با نیوزیلند ایجاد کند.
علاوه بر چندین سازمان حقوق بشر و فعالان، حزب کارگر نیز از دولت خواسته است تا ویزای ویژه غزه را اجرایی کند و به به ساکنان این منطقه کمک کند تا به خانوادههایشان در نیوزیلند ملحق شوند.
در سال 2022، دولت وقت کارگر در نیوزیلند ویزای ویژه اوکراین را برای اتباع اوکراینی با روابط در نیوزیلند معرفی کرد تا بتوانند به خانوادههایشان در آنجا ملحق شوند و اکنون حزب کارگر از دولت کنونی خواسته است تا سیاست مشابهی را برای فلسطینیهای غزه اعمال کند.
این درحالی است که گزارش RNZ به نقل از آمار رسمی حاکیست که از اکتبر 2023، 16 فلسطینی و 90 اسرائیلی به نیوزیلند رسیدهاند، هرچند تعداد ویزاهای تأیید شده بیشتر از تعداد ورودیها بوده است اما تعداد کل درخواستهای ویزا از فلسطینیها 97 و از اسرائیلیها 496 بوده است.
بنا به رتبه بندی جهانی گذرنامه فلسطینی در رتبه 188 قرار دارد و این بدان معناست که دارندگان این گذرنامهها تنها میتوانند بدون ویزا به 14 کشور و قلمرو از جمله بولیوی، جزایر کوک، دومینیکا، اکوادور، اردن، مالزی، میکرونزی، نیکاراگوئه، نیوئه، آفریقای جنوبی، سورینام، تاجیکستان، ونزوئلا و سوازیلند سفر کنند.
علاوه بر این، 24 کشور ویزای موقت برای دارندگان گذرنامه فلسطینی ارائه میدهند و شهروندان فلسطینی برای سفر به 157 کشور دیگر در سراسر جهان ملزم به اخذ ویزا هستند.
شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید
- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد