
کشورهای شورای همکاری خلیج فارس با کمبود نیروی کار ماهر در بخش هتلداری مواجه هستند به طوری که این منطقه تا سال ۲۰۲۶ به بیش از ۹۰ هزار نیروی کار نیاز خواهد داشت.
لوکش سینگانیا، مدیر شرکت آلپن سرمایه، با اشاره به گزارش کلیرز گفت: امارات متحده عربی و عربستان سعودی بازارهای اصلی خواهند بود که تا سال ۲۰۲۶ به ۸۲ هزار نیروی کار ماهر در بخش هتلداری نیاز دارند.
وی در مراسم رونمایی از گزارش صنعت هتلداری کشورهای شورای همکاری خلیج فارس گفت: کمبود نیروی کار ماهر نیازمند اقدامات پیشگیرانه مانند سرمایه گذاری در آموزش، پرورش و سایر برنامه ها است.
روهیت والیا رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل آلپن سرمایه هم گفت: این بخش با کمبود نیروی کار ماهر مواجه است و برای جذب و حفظ افراد آموزش دیده برای نقش های مختلف، از سمت های مدیریتی تا کارکنان خدمات، به کمک نیاز دارد.
وی گفت: «علاوه بر این، رقابت فزاینده در این صنعت فشار زیادی را بر زیرساختها، منابع و موقعیت بازار موجود وارد میکند.»
بر اساس گزارش صنعت هتلداری کشورهای شورای همکاری خلیج فارس ۲۰۲۴ که اخیرا توسط آلپن سرمایه منتشر شد، کمبود نیروی کار ماهر مانع قابل توجهی برای مسیر رشد این بخش است و توانایی آن را برای جذب و حفظ افراد آموزش دیده برای نقش های مختلف محدود می کند.
آلپن سرمایه در آخرین گزارش خود اعلام کرد: «با نگاهی به آینده، کشورهای شورای همکاری خلیج فارس همچنان به میزبانی رویدادهای مهمی که گردشگران بین المللی را جذب می کند، ادامه خواهند داد. از رویدادهای قابل توجه می توان به جایزه بزرگ فرمول یک عربستان سعودی ۲۰۲۴، بازی های المپیک زمستانی آسیایی ۲۰۲۹، نمایشگاه ریاض ۲۰۳۰ و جام جهانی فوتبال ۲۰۳۴ اشاره کرد. علاوه بر این رویدادها، کشورهای شورای همکاری خلیج فارس سرمایه گذاری قابل توجهی در بهبود زیرساخت ها، از جمله توسعه فرودگاه ها، ساخت هتل ها و اقامتگاه های لوکس، ترویج گردشگری MICE و شرکتی و افزایش رویدادهای فرهنگی انجام می دهند. این تلاش ها به طور کلی به چشم انداز بلندپروازانه منطقه برای داشتن یک بخش هتلداری پر رونق کمک می کند.»
این گزارش حاکیست که پیش بینی می شود این بخش با رشد ۷.۵ درصدی بین سال های ۲۰۲۳ تا ۲۰۲۸ به ارزش تخمینی ۴۸.۱ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۸ برسد که ناشی از تلاش های هماهنگ همه کشورهای شورای همکاری خلیج فارس است.
بخش ۱۰ میلیارد دلاری
بازار هتلداری امارات متحده عربی با نرخ سالانه ۶.۹ درصد به ۱۰ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۸ خواهد رسید، در مقایسه با ۷.۱ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۳، که عمدتاً به دلیل جذابیت این کشور برای گردشگران بین المللی به عنوان یک مرکز تفریحی و تجاری، با حمایت زیرساخت های گردشگری توسعه یافته، است.
امارات متحده عربی به مکان مطلوبی برای کنفرانس های تجاری و نمایشگاه های فرهنگی منطقه ای و بین المللی تبدیل شده است. آلپن سرمایه در گزارش صنعت مهمان نوازی کشورهای شورای همکاری خلیج فارس اعلام کرد، امارات متحده عربی به عنوان بخشی از استراتژی گردشگری خود، قصد دارد سالانه حدود ۴۰ میلیون مهمان در هتل های این کشور را پذیرا باشد و سهم بخش گردشگری را به ۱۲۲.۶ میلیارد دلار (۴۵۰ میلیارد درهم) تا سال ۲۰۳۱ افزایش دهد.
این مطالعه خاطرنشان کرد که ویزای چند بار ورود برای هندی ها و صنعت MICE باعث رونق صنعت سفر، گردشگری و هتلداری امارات متحده عربی خواهد شد.
آلپن سرمایه گفت: پیش بینی می شود ورود گردشگران بین المللی به امارات متحده عربی طی چهار سال آینده ۵ درصد افزایش یابد و در سال ۲۰۲۸ به ۳۰.۴ میلیون نفر برسد.
این گزارش حاکیست: «انتظار می رود نرخ اشغال هتل ها در امارات متحده عربی بین سال های ۲۰۲۳ تا ۲۰۲۸، ۴۰۰ واحد پایه افزایش یافته و به ۷۸.۷ درصد برسد. در نتیجه، متوسط نرخ روزانه (ADR) با رشد ۲.۲ درصدی از ۱۴۴.۵ دلار در سال ۲۰۲۳ به ۱۶۱.۱ دلار در سال ۲۰۲۸ برسد.»
شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید
- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد