امروز : شنبه - ۱۴ - اردیبهشت - ۱۴۰۴

اتریش در ده ماهه اول سال جاری 10478 نفر را اخراج کرده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 25 درصد افزایش داشته است.

اتریش در ده ماهه اول سال جاری 10478 نفر را اخراج کرده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 25 درصد افزایش داشته است.

این وزارتخانه گفت که 52 درصد از اخراج شدگان یعنی 5 هزار و 496 نفر داوطلبانه کشور را ترک کردند و 48 درصد معادل 4 هزار و 982 نفر مشمول اخراج اجباری شدند. وزارت کشور از افزایش قابل توجه پناهندگانی که اتریش را ترک می کنند، همراه با کاهش نزدیک به 50 درصدی درخواست های پناهندگی در همان دوره خبر داد.

آمار وزارت کشور اتریش نشان می دهد که در ده ماهه نخست سال جاری، در مجموع 10478 نفر از اتریش اخراج شده اند که نسبت به آمار دوره مشابه سال گذشته 25 درصد افزایش داشته است.

این گزارش افزود شمار پناهندگانی که اتریش را در سالجاری ترک می کنند افزایش چشمگیری داشته است . هم چنین وزارت کشور طی بیانیه ای اعلام کرد که تعداد درخواست های پناهندگی از این کشور در سال جاری نزدیک به 50 درصد کاهش یافته است.

هم چنین داده ای منتشره حاکیست که در سال 2022 میلاید در مجموع 8 هزار و 403 نفر در یک دوره ده ماهه از ژانویه تا پایان اکتبر از اتریش اخراج شده اند.

بنا به گزارش اداره فدرال مهاجرت و پناهندگی (BFA) ، بیش از 45 درصد از افراد اخراج شده دارای محکومیت کیفری بودند و اکثر اخراج شدگان با هواپیمای اختصاصی به ترتیب به بلغارستان و هفت مورد به کرواسی و رومانی اعزام شده اند.

بر اساس آمار ارائه شده از سوی وزارت کشور، در ماه سپتامبر، هم چنین نزدیک به 19000 نفر متقاضی پناهندگی در مراقبت های اولیه و حدود 3200 نفر مستحق پناهندگی و نزدیک به 10300 نفر مستحق حمایت فرعی بوده اند. این وزارتخانه  تاکید کرد که بزرگترین گروه در مراقبت های اولیه افراد آواره از اوکراین هستند.

پیش از این، گرهارد کارنر، وزیر کشور و کارولین پریسر، معاون مدیر BFA، اعلام کرده بودند که در نیمه اول سال جاری، تعداد اخراج پناهجویان در اتریش بیشتر از تعداد درخواست‌های پناهندگی ثبت‌شده بوده است.

ارقام ارائه شده در 31 جولای همچنین نشان می دهد که در نیمه اول سال جاری در مجموع 22990 درخواست پناهندگی در این کشور ثبت شده است که نسبت به آمار مربوط به مدت مشابه سال گذشته 30 درصد کاهش داشته است.

وزیر کشور با اظهار اینکه  در حال حاضر 130 افسر پلیس برای کمک به مبارزه با جرایم فرامرزی در حال انجام وظیفه هستند، دومین اقدام مهم برای کمک به مدیریت این وضعیت را روندهای کارآمد و سریع پناهندگی دانست.

این گزارش اضافه کرد مراحل رسیدگی به پرونده درخواست پاهندگی اتباع کشورهایی مانند مراکش، بنگلادش یا هند که عملاً هیچ شانسی برای اخذ پناهندگی ندارند، سریعتر مورد رسیدگی قرار می گیرد که تعداد این پرونده های در نیمه اول سال میلادی جاری 4 هزار و 360 فقره بوده است .


نوشتن دیدگاه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

تصویر امنیتی تصویر امنیتی جدید