امروز : یکشنبه - ۱۵ - اردیبهشت - ۱۴۰۴

صدراعظم های آلمان و اتریش بر تشدید نظارت های مرزی با هدف مقابله با مهاجرت غیر قانونی تاکید کردند.

 

در نشستی که برای اولین بار در طی بیش از 10 سال گذشته برگزار شد، اولاف شولز، صدراعظم فدرال آلمان، به کارل نهمر، صدراعظم فدرال اتریش گفت که کنترل مرزهای داخلی بین دو کشور به دلیل فشار مهاجرت "ضروری" است.

بنا به گزارش رسانه های آلمان او همچنین از کنترل های مرزی داخلی که اتریش با سایر کشورها برقرار کرده نیز حمایت کرد.

در این دیدار نهمر صدراعظم اتریش اعلام کرد که کشورش در  سال 2022 حدود 112 هزار تقاضای پناهندگی از اتباع خارجی دریافت کرده است که این رقم یک رکورد محسوب می شود.

وی همچنین گفت در حال حاضر این روند در اتریش رو به کاهش است اما  تعداد متقاضیان پناهندگی در آلمان رو به افزایش است و دلیل آنرا عدم کارایی سیستم فعلی شنگن دانست .

وی گفت تا زمانی که سیستم فعلی شینگن کارآیی خوبی در جلوگیری از ورود مهاجران غیر قانونی به اتحادیه اروپا نداشته باشند ،  تلاش‌های مشترک در اروپا برای تقویت حفاظت از مرزهای خارجی مورد نیاز است. بنابراین، زمانی که صحبت از پیشبرد اقدامات کمیسیون باشد ما قطعا در کنار آلمان خواهیم بود.

اتریش و آلمان درسالهای اخیر در معرض افزایش ورود مهاجران غیر قاونی توسط قاچاقچیان انسان از ترکیه و مناطق بالکن غربی هستند. به همین دلیل آلمان نظارت های مرزی خود با اتریش و اتریش نیز نظارت های مرزی خود با مجارستان و اسلوونی را تشدید کرده اند.

در این دیدار صدراعظم اتریش بار دیگر بر مخالفت کشورش با پیوستن بلغارستان و رومانی به اتحادیه اروپا مخالف کرد این درحالی است که آلمان بارها اعلام کرده از عضویت این دو کشور در اتحادیه کاملا حمایت می کند.

مدت‌هاست که آلمان خواستار تصویب عضویت بلغارستان و رومانی در شینگن شده است و اصرار دارد که هر دو کشور همه معیارها را برای انجام این کار رعایت کنند. از سوی دیگر، اتریش این درخواست را رد می کند زیرا به گفته آنها، اعضای موجود شنگن باید قبل از گسترش بیشتر، مشکلات موجود در مورد مهاجرت غیرقانونی را برطرف کنند.

اخیرا هم وزارت کشور اتریش اعلام کرده بود  تا زمانی که حفاظت از مرزهای خارجی اتحادیه اروپا به درستی انجام نمی شود و فشار مهاجرت همچنان بالا است، گسترش منطقه شنگن هیچ فایده ای نخواهد داشت.


نوشتن دیدگاه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

تصویر امنیتی تصویر امنیتی جدید