
در حالی که تعداد پناهندگانی که به آلمان وارد می شوند در حال افزایش است، بسیاری از آنهایی که از سال ها پیش وارد این کشور شده اند هنوز محل اقامت مناسبی ندارند و در اماکنی با حداقل امکانات زندگی می کنند.
بنا به گزارش اداره مهاجرت و پناهندگان آلمان، درخواستهای کمک از سوی شهرداریهایی که فضای کافی برای پذیرش پناهجویان و پناهندگان جنگی از اوکراین را ندارند، ادامه داردآخرین نمونه ناحیه فولدا در ایالت مرکزی آلمان هسن است که در نامهای از شورای شهرستان به دولتهای ایالتی و فدرال، که اکثریت بزرگی از قانونگذاران محلی در اواسط ژوئیه آن را تأیید کردند، شهرها و شهرداریها برای پذیرش پناهندگان «در حد مطلق ظرفیت خود» هستند .
برند وید، مدیر این منطقه که یکی از اعضای راست میانه اتحادیه دموکرات مسیحی (CDU) است ، گفت: «ما باید تعداد افرادی که وارد می شوند را محدود کنیم. "تنها کمبود گزینه های اسکان نیست، بلکه خدمات در مراقبت از کودکان، مدارس، درمان های پزشکی در بسیاری از مناطق دیگر نیز وجود دارد."
این گزارش افزود : در حالی که اکنون تنها چند اوکراینی به آلمان می آیند، تعداد افرادی که به دنبال پناهندگی هستند در حال افزایش است به نحوی که از ژانویه تا ژوئن امسال بیش از 162 هزار درخواست پناهندگی ارایه شده است که بیشتر آن را اتباع سوریه با حدود 44 هزار ، افغانستان با حدود 28 هزار و ترکیه با رقم حدود 19 هزار هستند. این آمار حاکیست حدود 20 هزار نفر نیز از مجموع درخواست های پناهندگی اتباع کشورهای آفریقایی هستند که از کشورشان گریخته و از آلمان درخواست پناهندگی کرده اند.
به گفته بوریس کون از دفتر تحقیقات و انتقال سیاست های مهاجرت در دانشگاه هیلدسهایم، آلمان در سال جاری میلادی احتمالا باید انتظار ورود 300 هزار پناهنده را داشته باشد.
وقتی افرادی که به دنبال پناهندگی به آلمان میرسند، در سراسر کشور توزیع میشوند و باید تا زمانی که درخواستهایشان بررسی میشود، در آن مکان باقی بمانند. مشکل: اکثر امکانات اقامتی در بیشتر مواقع به شدت اشغال شده است. اغلب فضای بیشتری وجود ندارد.
دراین حال بوریس کون، محقق مهاجرت، همراه با جولیان شلیخت، که هماهنگ کننده کمک به پناهندگان در شهر توبینگن در جنوب آلمان است، از طریق تحقیق در مورد ترتیبات زندگی پناهندگان اعلام کردند در حال حاضر، 25 درصد از افرادی که در جریان هجوم پناهندگان و مهاجران در سال 2015 و 2016 میلادی به آلمان آمده اند، هنوز در پناهگاه های پناهندگان زندگی می کنند.
آنها گفتند چیزی شبیه ترافیک در سیستم وجود دارد. به خصوص در مناطقی که بازار مسکن با تنگنا مواجه است ، برای پناهندگان شناخته شده دشوار است که آپارتمانی برای محل زندگی خود پیدا کنند. این موضوع باعث می شود که پناهجویان تازه وارد اغلب باید به جای چند روز، چندین هفته در مراکز پذیرش بمانند. این مراکز پذیرش نیز دارای محدودیت ظرفیت هستند.
بر اساس آمار پناهندگی اداره فدرال مهاجرت و پناهندگان، در نیمه اول سال 2023 حدود 133000 درخواست پناهندگی بررسی و در مورد آنها تصمیم گیری شده است که از این تعداد، 48 درصد به دلایل محتوایی یا فنی رد شدند و به عبارتی ، از هر دو متقاضی پناهندگی در آلمان ، یک نفر موفق به اخذ مجوز ماندن در این کشور شده است .
شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید
- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد