
بنا به تازه ترین گزارش های منتشره توسط مراکز داده های اتحادیه اروپا حاکیست که کشورهای فرانسه ، اسپانیا و آلمان در سال 2023 بیشترین تعداد رد درخواست ویزای شنگن توسط اتباع سایر کشورهای جهان را داشته اند.
داده های کمیسیون اتحادیه اروپا حاکیست در سال ۲۰۲۳ بیش از ۱.۶ میلیون درخواست ویزا توسط کشورهای حوزه شنگن رد شد که این عدد معادل ۱۵.۸ درصد از کل درخواست های ثبت شده است. به طور متوسط، نرخ رد شدن برای ویزای یکنواخت ۱۶ درصد بود که نسبت به ۱۷.۹ درصد ثبت شده در سال ۲۰۲۲ ، کاهش نشان می دهد.
بر اساس داده های کمیسیون اتحادیه اروپا، فرانسه در سال ۲۰۲۳ بیشترین درخواست ویزای شنگن را رد کرد، به طوری که ۴۳۶۸۹۳ درخواست رد شد. این بدان معناست که ۱۶.۶ درصد از درخواست های ویزای دریافتی فرانسه رد شده است.
درصد درخواست های ویزای رد شده در سراسر جهان در مقایسه با سال ۲۰۲۲ کمی کاهش یافته است: ۱۶ درصد از کل درخواست های ویزا رد شد، در حالی که این درصد در سال ۲۰۲۲ ، ۱۷.۹ درصد و در سال ۲۰۲۱ ، ۱۳.۴ درصد بود.
کمیسیون اتحادیه اروپا رد شدن اکثر ویزاها توسط فرانسه هر ساله امری رایج است که می تواند به این دلیل باشد که این کشور بیشترین تعداد درخواست ویزا را دریافت می کند.
همین آمار حاکیست سوئد و بلژیک در سال 2023 وارد لیست کشورهایی با بیشترین رد درخواست ویزای شنگن شدند به نحوی که به ترتیب با ۶۰ هزار و ۳۸ هزار به ترتیب، به عنوان هشتمین و نهمین کشور اروپایی در این فهرست جای گرفته اند.
در این حال فهرست کشورهایی که بیشترین رد را در سال گذشته میلادی دارند عبارتند از فرانسه (۴۳۶۰۰۰) و به دنبال آن اسپانیا (۲۵۱۰۰۰)، آلمان (۲۰۸۰۰۰)، ایتالیا (۱۳۳۰۰۰) و هلند.
این پنج کشور با هم ۱.۱ میلیون ویزا را رد کردند که معادل ۷۰ درصد از کل ویزای رد شده برای سال 2023 است. لیست ده کشور برتر با یونان و سوئیس به ترتیب ۹۱۰۰۰ و ۶۴۰۰۰ ویزا تکمیل می شود. پرتغال با ۳۳۰۰۰ رد، جایگاه دهم خود را حفظ کرد.
در مقایسه با سال ۲۰۲۲، چهار کشور اول با بیشترین تعداد درخواست دریافتی - فرانسه، اسپانیا، آلمان و ایتالیا - همچنان کشورهایی هستند که بیشترین درخواست ویزا را رد کرده اند، در حالی که هلند جایگاه یونان را در لیست پنج کشور برتر به دست آورد.
سوئیس و پرتغال به ترتیب جایگاه هفتم و دهم خود را حفظ کردند، در حالی که فنلاند و اتریش با بلژیک و سوئد جایگزین شدند.
هلند بالاترین نرخ رد شدن درخواست سالانه را نسبت به سایر کشورهای حاضر در لیست ۱۰ کشور برتر ثبت کرد تعداد درخواست های رد شده توسط هلند با افزایش ۶۱.۹ درصدی از ۷۰۰۰۰ به ۱۱۴۰۰۰ رسید.
دومین کشوری که به دنبال آن بود یونان با افزایش ۶۱.۵ درصد بود، در حالی که درخواست های رد شده سوئد تقریباً مشابه سطوح سال ۲۰۲۲ بود - ۳۸۰۰۰ درخواست، با اختلاف ۲۸ درخواست بیشتر که امسال ثبت شد.
این گزارش هم چنین حاکیست به طور متوسط، میانگین سهم نرخ رد شدن در بین لیست ۱۰ کشور برتر در سال ۲۰۲۲ به ۲۸ درصد رسید.
شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید
- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد