
یک کارشناس امور سیاسی معتقد است که با توجه به وضعیت مهاجرت کادر درمان ، کم کم برای امور درمانی باید به کشورهای همسایه برویم .
این مطلب را عباس عبدی در نوشته ای اعلام کرد وو افزود : وضعیت وخیم پزشکی را میتوان از تعداد افراد داوطلب برای دستیاری تخصصی (رزیدنتها) دید. چند سال پیش بود که رقابت کامل در امتحانات این مرحله وجود داشت. حتی برخی پارتیبازی و تقلب میکردند ، که باعث تاسف بود، ولی اکنون علاقهای برای شرکت در آزمون مربوط وجود ندارد و گفته میشود ۸۰۰ صندلی آن حتی در رشتههایی که مطابق ردهبندی لوکس محسوب میشود نیز خالی مانده است.
وی ادامه داد: تردیدی نیست که ادامه وضع موجود در حوزه بهداشت و درمان موجب استهلاک و تضعیف این زیرساخت اساسی خواهد شد. زیرساختی که یکی از نقاط قوت ایران بود، به طوری که ایرانیان را بینیاز از سفر به خارج برای درمان کرده بود و حتی برنامههای جدی برای جذب توریسم پزشکی وجود داشت و تا مراحلی هم پیش رفت ولی اکنون وضعیت به گونهای است که گویی باید کمکم خود را آماده کنیم تا برای درمان به کشورهای همسایه خود برویم یا اگر توانستیم، که نخواهیم توانست، همانند دهههای پیش از کشورهای دیگر پزشک وارد کنیم.
به گفته عبدی ، مهمترین رکن هر نظام درمانی نیروی انسانی است. این عامل در ایران از چند جهت در حال تغییر است؛ اول مساله مهاجرت است که علل و عوامل گوناگونی دارد.
شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید
- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد