امروز : یکشنبه - ۱۵ - اردیبهشت - ۱۴۰۴

همزمان با نزدیک شده به مرحله اول اجرای قانون جدید مهاجرت در آلمان، یک متخصص آی تی با هک سامانه نوبت دهی ادارات مهاجرت این کشور، وقت های صدور و تمدید ویزا و نیز اجازه اقامت برای اتباع خارجی را در معرض فروش گذاشت .

همزمان با نزدیک شده به مرحله اول اجرای قانون جدید مهاجرت در آلمان ، یک متخصص آی تی با هک سامانه نوبت دهی ادارات مهاجرت این کشور موسوم به Ausländerbehörde ، وقت های صدور و تمدید ویزا و نیز اجازه اقامت برای اتباع خارجی را در معرض فروش گذاشت.

بنا به گزارش رسانه های آلمان ، این متخصص آی تی که خود را با نام اختصاری T  در شبکه های اجتماعی معرفی می کند، هر وقت ملاقات برای امور ویزاها را به بهای 40 تا 100 یورو به متقاضیان در انجمن ها و گروههای فیس بوک و سایر شبکه های اجتماعی در معرض فروش قرار داده بود.

بطور رسمی ، تعیین قرار ملاقات دردفاتر مهاجرت آلمان رایگان است اما به دلیل کمبود کارکنان و قدیمی بودن سامانه های خدمات دیجیتال و نیز هجوم فزاینده مهاجران به این کشور، حتی افرادی با فوریت های خاص نیز به سختی می توانند قرار ملاقات از این دفاتر دریافت کنند.

این مشکل به حدی است که برخی از افراد در طول شب برای گرفتن وقت ویزا در صف می ایستند و افرادی نیز که تاریخ انقضای مدرک آنها بیش از یک هفته باشد، جزو موارد فوری برای رسیدگی محسوب نمی شود.

هکر T  با اشاره به چنین مشکلاتی می گوید تصمیم گرفته است که با استفاده از مهارت‌های کدنویسی خود ، سامانه مذکور را دستکاری کرده و آنرا در دسترس عموم قرار دهد.

این در حالی است که درحال حاضر هم در زمینه تعیین قرارهای رسیدگی به مدارک متقاضیان بازار سیاه قرار ملاقات ها همچنان در حال رونق است و افراد دیگر خدمات مشابهی را در پلتفرم های مختلف ارائه می دهند. علاوه بر این، در دو وب سایت نیز به صورت عمومی این خدمات با هزینه 50 یورو ارائه می شود.

این هکر که خود را دانشجوی سابق علوم کامپیوتر معرفی کرده می گوید او خودش هم نتوانسته بود یک قرار ملاقات در Ausländerbehörde  محلی در برلین بگیرد  و بعد از آن تصمیم گرفت کدی را توسعه دهد که بلافاصله پس از در دسترس قرار گرفتن قرار ملاقات جدید، از طریق ایمیل به متقاضیان مراتب را اطلاع دهد .

به گفته کارشناسان این هکر که فعالیت خود را از ماهها قبل شروع کرده و اخیرا مسئولین موفق به شناسایی فعالیت او شده اند، با فروش اوقات ملاقات به افراد از کشورهای مختلف از جمله افغانستان، اسرائیل، لبنان، نیجریه و ... بین 800 تا 1000 یورو درآمد کسب کرده است.

این درحالی است که هکر یاد شده اعلام کرده که فعالیت خود را اخیرا به دلیل نگرانی از کشف شدن هویتش و مواجهه با عواقب احتمالی قانونی ، متوقف کرده است .

کارشناسان امور مهاجرت به رسانه های آلمانی اعلام کرده که سامانه های خدمات مهاجرت آلمان به دلیل بهره برداری از سیستم های قدیمی نیاز فوری به اصلاحات و بهبود دسترسی به خدمات را دارند و علاوه بر آن این ادارات با توجه به حجم مراجعات باید پرسنل خود را نیز افزایش دهند.


نوشتن دیدگاه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

تصویر امنیتی تصویر امنیتی جدید