امروز : یکشنبه - ۱۵ - اردیبهشت - ۱۴۰۴

اگر بتوانیم آینده و چشم اندازی روشن فراروی جوانان، دانشجویان ترسیم کنیم، انگیزه برای مانایی در کشور بهبود می یابد.

مدیرعامل یک شرکت استارتاپی معتقد است تبحر و توانمندی مدیران در حل چالش‌های فراروی سیستم‌های کسب و کار در کاهش تمایل عامه به ویژه فارغ التحصیلان دانشگاهی به مهاجرت موثر است.

زینب ملک گفت : یکی از عوامل موثر در تمایل جوانان به مهاجرت و خروج از کشور دستیابی به شغل و درآمد مناسب بوده که این رویه به جوانان ۱۷ تا ۱۸ ساله هم رسیده است.

وی افزود: نبود نقشه راه و پلن مناسب برای حل چالش های فراروی کشور و به صورت جزیی تر در مجموعه های کسب و کار یکی از دلایل افزایش تمایل به مهاجرت است.

نامبرده وی ادامه داد: توانمندی و تبحر مدیران در حل چالش‌های فراروی سیستم‌های کسب وکار در کاهش تمایل عامه به ویژه فارغ التحصیلان دانشگاهی به مهاجرت موثر است.

ملک گفت: اگر بتوانیم آینده و چشم اندازی روشن فراروی جوانان، دانشجویان ترسیم کنیم، انگیزه برای مانایی در کشور بهبود می یابد.

مدیر عامل این شرکت اضافه کرد: بر اساس یک‌تجربه شخصی بر این باور هستم که پروسه تحصیل مجوز برای مهاجرت به اضطراب و استرس بسیاری همراه است اما با وجود این چالش روحی، برخی از متقاضیان به هر قیمتی به دنبال مهاجرت هستند.

ملک گفت : یکی از دلایل تشدید مهاجرت در جوانان این است که شاهد مهاجرت دوستان و آشنایان خود به خارج از کشور هستند و این فرآیند هم موجب تشدید رغبت به مهاجرت می شود.

نامبرده در پایان افزود: برخی از کشورهای اروپایی با استفاده از کمک‌هایی که از سازمان ملل دریافت می‌کنند به شکل بسیار برنامه‌ریزی شده به دنبال جذب دانشجویان‌ مهاجر از سایر کشورها هستند و برابر بسته‌های تشویقی این کشورها مقرر است تا اشتغال کافی برای این دانشجویان معمول شود.

 


نوشتن دیدگاه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

تصویر امنیتی تصویر امنیتی جدید