
به گفته رئیس سازمان نظام پزشکی هم اینک بیش از شش هزار دانشجوی خارجی در رشته های مختلف علوم پزشکی مشغول به تحصیل هستند.
محمد رئیسزاده با اعلام این مطلب افزود در بحث پذیرش دانشجویان خارجی ظرفیتهای خوبی در دانشگاهها فراهم شده و ما هم اکنون شاهد حضور ۶ هزار و ۵۰۰ دانشجوی خارجی از 50 کشور در دانشگاههای علوم پزشکی کشور هستیم و قطعاً به تناسب افزایش امکانات و زیرساختها جذب دانشجویان نیز میتواند به سرعت خودکفایی کشور در حوزه سلامت کمک کند.
رئیسزاده هم چنین به وجود ۹۸ هزار پزشک عمومی در کشور اشاره کرد و افزود: تعدادی از این پزشکان در دستگاههای دولتی استخدام شده و حقوق ثابت دریافت میکنند که البته رابطه استخدامی آنها به گونهای است که مدرک تحصیلی این پزشکان معادل فوق لیسانس در نظر گرفته میشود در حالی که باید رتبه حرفهای برای آنها اعمال شود.
وی اضافه کرد: چهار هزار نفر از این پزشکان سالانه وارد ادامه تحصیل در رشتههای تخصص میشوند و عده زیادی از این پزشکان یا مهاجرت کرده و یا وارد حوزه اعمال جراحی زیبایی میشوند.
اظهار کرد: رشته پزشکی یکی از سختترین رشتههای تحصیلی در دانشگاه است که دانشجویان بعد از گذراندن سالهای طولانی تحصیل و آموزش، وارد کار طبابت میشوند که متأسفانه پزشکان عمومی در کشورمان چندان مورد حمایت قرار نمیگیرند.
او اضافه کرد در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: تعدادی از این پزشکان عمومی که عدد بالایی هم نیست دارای پروانه مطب هستند که به دلیل وضعیت نامناسب درآمدی، بخش زیادی از این پزشکان نیز در سالهای اخیر دست از مطبداری کشیدهاند.
نامبرده با انتقاد از افزایش ظرفیت پذیرش دانشجویان رشته پزشکی در کشور تصریح کرد: این افزایش ظرفیت هیچ همخوانی با امکانات و تجهیزات دانشگاههای علوم پزشکی ندارد و قطعاً از این جهت سازمان نظام پزشکی مخالف افزایش بیرویه در جذب دانشجو و پایین آمدن کیفیت تحصیل آنها است.
شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید
- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد