امروز : یکشنبه - ۱۵ - اردیبهشت - ۱۴۰۴

مهاجرانی که در کانادا مستقر شده و پا گرفته‌اند، نسبت به خانواده‌هایی که در کانادا متولد شده‌اند، پولدارتر هستند

مهاجران کانادا اغلب به دنبال خرید ملک هستند، به این معنی که تازه‌واردین به کشور در مقایسه با افراد کانادایی متولد کانادا، بدهی بیشتری دارند.

اما برعکس، براساس تازه‌ترین گزارش اداره آمار کانادا، خانواده‌های مهاجر ثروت بیشتری جمع می‌کنند.

گزارش اخیر اداره آمار کانادا به این نتیجه رسیده است که، مهاجرانی که در کانادا مستقر شده و پا گرفته‌اند، نسبت به خانواده‌هایی که در کانادا متولد شده‌اند، پولدارتر هستند و به طور متوسط دارایی خالص آنها در سال ۲۰۱۶، حدود یک میلیون و شصت هزار دلار کانادا بوده است.

اداره آمار کانادا مشخصاً اعلام کرده است «خانواده پا گرفته مهاجر»،خانواده‌ای است که نان آور اصلی آن بین ۴۵ الی ۶۴ سال سن دارد و برای مدت حد‌اقل بیست سال در کانادا بوده است.

در مقایسه، خانواده‌ای که نان‌آور اصلی آن متولد کانادا است و بین ۴۵ الی ۶۴ سال سن دارد، متوسط ثروت خالص آنها، مبلغ ۹۷۹ هزار دلار کانادا است.

ثروت خالص، ارزش تمام دارایی‌های یک شخص از جمله منزل وی منهای بدهی‌های اوست.

بر اساس داده‌های این گزارش، بین سال‌های ۱۹۹۹ الی ۲۰۱۶، خانواده‌های متولد در کانادا شاهد افزایش ثروت خود به میزان ۸۸٫۶ درصد بوده‌اند، در حالی که خانواده‌های پا گرفته مهاجر، در همان دوره زمانی ثروتشان ۶۹٫۶ درصد افزایش یافته است.

بیشتر میزان رشد در ثروت بر اثر افزایش قیمت مسکن و رشد ارزش طرح‌های بازنشستگی بوده است. اما بر اساس این گزارش اداره آمار، خانواده‌های مهاجر، در زمینه انباشت ثروت، بسیار بیشتر از دیگر خانواده‌ها، به ارزش املاک خود وابسته بوده‌اند.

در بازه زمانی سال‌های ۱۹۹۹ الی ۲۰۱۶، ۶۹ درصد از رشد ثروت برای خانواده‌های پا گرفته مهاجر از طریق املاک بوده است، اما در همین زمان فقط ۳۹ درصد از رشد ثروت از طریق املاک مختص به خانواده‌های غیر مهاجر بوده است.

این حد از توجه به املاک، به معنای این است که خانواده‌های مهاجر، بیش از دیگر خانواده‌ها بدهی وام مسکن دارند، که به طور بالقوه به هنگام بروز بحران بدهی، آنها را بیشتر در معرض خطر قرار می‌دهد.

در سال ۲۰۱۶، بدهی خانواده‌های غیر مهاجر با نان آور اصلی بین سنین ۴۵ الی ۶۴ سال، به طور میانگین، برابر با ۱۳۷ درصد از میزان درآمد خانواده بوده است. این رقم برای خانواده‌های مهاجر در همان سال، بیش از ۲۱۷ درصد بوده است.

اداره آمار کانادا یاد‌آور شده است که، به‌رغم میزان انباشت بدهی، خانواده‌های مهاجر، نشانه‌هایی را بروز نمی‌دهند که حاکی از نگرانی آنها برای اداره کردن میزان بدهی خود بیشتر از دیگر خانواده‌ها باشد.

در پایان این گزارش آمده است:«این تحقیق هیچ مدرکی مبنی بر اینکه خانواده‌های مهاجر از وام‌های علی‌الحساب استفاده کنند، یا اینکه پول‌های پس‌انداز خود در حساب‌های پس‌انداز بازنشستگی خود را بیرون بیاورند به دست نیاورده است، در حالیکه خانواده‌های متولد در کانادا در رده‌های سنی مشابه، چنین اقداماتی را انجام می‌دهند.»


نوشتن دیدگاه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

تصویر امنیتی تصویر امنیتی جدید