امروز : شنبه - ۱۴ - اردیبهشت - ۱۴۰۴

در سالهای اخیر مهاجرت از کشورهای همسایه و منطقه به ترکیه روند رو به رشدی داشته که این مهاجرت ها عمدتا از طریق خرید املاک ، فرصت های تحصیلی ، ازدواج ، اشتغال ، ثبت شرکت و سرمایه گذاری صورت گرفته است.

مهاجرت به ترکیه و گرفتن اقامت در این کشور در حال حاضر طرفداران زیادی پیدا کرده؛ به طوری که در سال‌های اخیر، ترکیه میزبان تعداد زیادی از مهاجران، به ویژه پناهندگان سوریه، شده است.

به نوشته سایت املاک اینفینیتی، تعداد زیادی از این مهاجران با هدف شغل و تحصیل در ترکیه به این کشور سفر کرده‌اند این درحالی است که ترکیه  اگرچه بخشی از قاره اروپا است، اما هنوز هم عضو رسمی اتحادیه اروپا نشده است.

ترکیه به دلیل همرز و همسایه بودن با ایران، برای افرادی که می‌خواهند اقامت ترکیه را اخذ کنند جذابیت بسیاری دارد. موقعیت جغرافیایی منحصر به فرد ترکیه با قرارگیری بین قاره‌های آسیا و اروپا، مزیتی متفاوت به شمار می‌‌رود. ترکیه با کشورهای متعددی از جمله ایران، عراق، سوریه، یونان، قبرس، بلغارستان، نخجوان آذربایجان، ارمنستان و گرجستان مرز مشترک دارد؛ همچنین از شمال با دریای سیاه و از جنوب غربی با دریای مدیترانه هم‌مرز است.

این ویژگی باعث ایجاد اقتصادی بر پایه تجارت دریایی و کشتیرانی در ترکیه شده و از عوامل تاثیرگذار در رونق اقتصادی این کشور به شمار می‌آید. پایتخت ترکیه شهر آنکارا و بزرگترین شهر آن استانبول است که جاذبه‌های گردشگری فراوانی دارد. زبان رسمی ترکیه ترکی است و افرادی که به زبان استانبولی ترکی آشنایی داشته باشند، می‌توانند بهتر با مراودات و نیازهای روزانه خود روبرو شوند. واحد پول ترکیه لیر و دین رسمی آن اسلام است.

 

مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل

با وجود دانشگاه‌های شناخته شده متعدد در ترکیه و هزینه زندگی نسبتاً پایین، علاقه‌مندان به مهاجرت برای تحصیل در ترکیه نیز به طور گسترده‌ای افزایش یافته‌اند. یکی از راهکارهای پذیرش در ترکیه از طریق تحصیل است.

افرادی که تمایل به تحصیل در ترکیه دارند، باید در ابتدا پذیرش دانشگاه را کسب کنند و سپس به سفارت ترکیه در کشور خود مراجعه کنند و با ارائه نامه‌ای از دانشگاه و فرم درخواست ویزا، ثبت نام برای ویزای تحصیلی را انجام دهند.

در ترکیه، امکان تحصیل در تمامی سطوح تحصیلی وجود دارد. در دانشگاه‌های دولتی ترکیه، عموماً درس‌ها به زبان ترکی و در دانشگاه‌های خصوصی به زبان انگلیسی ارائه می‌شوند و افرادی که تمایل به تحصیل در این دانشگاه‌ها دارند برای پذیرش، نیازمند مدارک زبان هستند.

 

مهاجرت به ترکیه از طریق کار

مهاجرت به ترکیه از طریق کار یکی از بهترین روش‌های دریافت اقامت است. برای دریافت مجوز کار، ابتدا نیاز به پیشنهاد کاری از کارفرمای ترکیه‌ای است. اما متقاضیان باید به این نکته توجه داشته باشند که تسلط به زبان ترکی استانبولی از جمله پیش نیازهای اصلی برای استخدام توسط کارفرمایان ترک است و مشاغلی که به زبان انگلیسی باشند بسیار محدود هستند.

شرکت‌های کاریابی در ترکیه می‌توانند به شما کمک کنند تا فرصت‌های شغلی بین المللی در ترکیه را پیدا کنید. برای شهروندان ایرانی که می‌توانند بدون ویزا تا ۹۰ روز در ترکیه اقامت کنند، این امکان وجود دارد که به ترکیه سفر کنند، به دنبال کار بگردند و سپس درخواست مهاجرت شغلی ارائه دهند.

بعد از توافق با کارفرما، ابتدا اقامت یک ساله دریافت خواهید کرد که در صورت تمدید قرارداد کاری توسط کارفرما، مدت اقامت شما نیز تمدید می‌شود. همچنین، ویزاهای کاری دیگری نیز، مانند ویزای کار هنرمندان، ورزشکاران، خبرنگاران، تعمیرکاران فنی و اساتید دانشگاه برای کار در ترکیه وجود دارند. با موافقت این درخواست سپس می‌توانید برای خرید ویلا در استانبول اقدام کنید.

 

مهاجرت به ترکیه از طریق سرمایه‌گذاری

سرمایه‌گذاری در ترکیه می‌تواند امکان دریافت اقامت و سود قابل توجه را به همراه داشته باشد. برای این امر، ترکیه سیاست‌هایی را برای جذب سرمایه‌گذاران خارجی تدارک دیده است. روش‌های مختلفی برای مهاجرت به ترکیه، از جمله ثبت شرکت، کارآفرینی، خرید ملک در شهرهای ترکیه مث خرید خانه در استانبول، خرید خانه در انتالیا، خرید سهام و اوراق بهادار و غیره از طریق سرمایه‌گذاری وجود دارد. اما بهترین روش برای این کار، خرید ملک است. این سرمایه‌گذاری‌ها طبق قوانین ترکیه منجر به اخذ تابعیت این کشور می‌شوند. روی این لینک کلیک کنید تا شرایط خرید خانه در شهرهایی مانند استانبول را به صورت کامل مطالعه کنید.

 

مهاجرت به ترکیه از طریق خرید ملک

یکی از بهترین روش‌های سرمایه گذاری در ترکیه، مهاجرت از طریق خرید ملک است. برای اخذ اقامت و تابعیت در این کشور، متقاضیان باید ملکی با ارزش حداقل 250 هزار دلار آمریکا در ترکیه خریداری کنند.

ملک خریداری شده می‌تواند تجاری یا مسکونی باشد، اما شرط لازم برای اخذ اقامت این است که ملک به مدت 3 سال نباید فروخته شود. برای صدور پاسپورت ترکیه و بهره مندی از تمام حقوق و مزایای شهروندی، معمولاً بین 3 تا 6 ماه زمان لازم است. اینکه ملک در کدام شهر ترکیه باشد خیلی تفاوتی نمی کند اما بهتر است ملک خریداری شده در شهرهای بزرگ این کشور باشد. مثلا خرید ملک در آنتالیای ترکیه یا خرید ملک در آنکارا و استانبول یک گزینه بسیار مناسب است.

در این زمینه سایت‌های زیادی مثل ترکیه هلپر، ترم گلوبال، نیلگام سفر و اینفینیتی نیز وجود دارند که می‌توانید برای خرید ملک و آپارتمان از آن‌ها کمک بگیرید. در میان این سایت ها، سایت اینفینیتی خدمات بسیاری  ارائه می‌دهد و برترین سایت این حوزه در ایران به شمار می رود که کمک بسزایی برای اخذ اقامت این کشور خواهد بود.

 

مهاجرت به ترکیه از طریق ثبت شرکت

یکی از راه‌های سرمایه‌گذاری در ترکیه، ثبت شرکت است. با داشتن شرایط مورد نظر، سرمایه‌گذار می‌تواند اقامت و تابعیت ترکیه را دریافت کند. برای ثبت شرکت، متقاضیان می‌بایست با راه‌اندازی یک کسب و کار و استخدام حداقل 5 نفر از شهروندان ترک، اقدام کنند.

در این روند، سرمایه‌گذار باید به مدت 5 سال، مالیات خود را به دولت ترکیه پرداخت و برای بیمه کارمندان خود اقدامات لازم را انجام دهد. بنابراین، فعالیت شرکت در این مدت به بسیاری از جوانب حیاتی اهمیت دارد. با گذشت 5 سال، افراد می‌توانند اقامت خود را دریافت کنند.

 

مهاجرت به ترکیه از طریق ازدواج

راهی برای مهاجرت به ترکیه از طریق ازدواج وجود دارد که به تابعیت و اقامت دائم در این کشور می‌انجامد. برای ازدواج با یک فرد ترک یا فردی که پاسپورت ترکیه دارد طبق قوانین ترکیه، باید بالای ۱۸ سال سن داشته باشید.

زوجین ملزم به این هستند که ازدواج واقعی آن‌ها را ثابت کنند و در این مدت زمان، زندگی مشترک داشته باشند؛ لازم به ذکر است که ازدواج باید در ترکیه ثبت شده باشد. علاوه بر این، مدارکی مانند مسکن مشترک، توان مالی کافی برای تأمین هزینه‌های مشترک و عدم سابقه جنایی، باید به دولت ارائه شوند.

در صورتی که ازدواج به منظور کسب اقامت در ترکیه باشد و این امر به دولت ثابت شود، فاجعه‌بار و جرم به حساب می‌آید و ممکن است منجر به زندانی شدن و جریمه‌های سنگین مالی گردد. در ابتدا، اقامتی با مدت زمان ۳ تا ۵ سال به فرد متقاضی صادر می‌شود و در صورت ادامه ازدواج، می‌تواند منجر به تابعیت ترکیه شود.

 


نوشتن دیدگاه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

تصویر امنیتی تصویر امنیتی جدید