امروز : شنبه - ۱۴ - اردیبهشت - ۱۴۰۴

هم اینک بخش کشاورزی یونان به دلیل کمبود نیروی کار مقدار زیادی میوه تولیدی این کشور هدر می رود و کشاورزان حتی قادر به تکمیل فرآیند برداشت محصولاتشان بدون کمک نیروی انسانی کافی نیستند.

مقامات یونانی اعلام کردند این کشور قصد دارد با تغییر وضعیت بیش از 300 هزار مهاجری که در حال حاضر در این کشور هستند، از آنان برای رفع کمبود نیروی کار در بخش های مختلف این کشور بهره برداری کند.

این مطلب را روزنامه فایننشیال تایمز به نقل از دیمیتریس کایریدیس، وزیر مهاجرت یونان، اعلام کرد و افزود با تغییر وضعیت این افراد از آنان در جهت رفع کمبود نیروی کاری در بخش های ساخت‌وساز، کشاورزی و گردشگری استفاده خواهد شد

کایریدیس افزود این طرح حتی شامل مهاجران غیرقانونی هم هیچ مدرکی ندارند و همچنین افرادی که مجوز اقامت آنها منقضی شده هم خواهد شد.

به نوشته فایننشال تایمز کایریدیس در عین حال معتقد است که این ابتکار نه تنها باعث تشویق بیشتر مهاجرت های غیرقانونی به یونان نمی شود بلکه به افزایش درآمدهای عمومی و رفع کمبودها در بخش های خاص هم کمک می کند. 

این طرح هنوز به طور رسمی مصوب نشده و تاریخ مشخصی هم برای اجرای آن اعلام نشده است.

یونان به دلیل موقعیت جغرافیایی خود یکی از کشورهای اتحادیه اروپا است که هر ماه تعداد زیادی مهاجر غیرقانونی را ثبت می کند.

مقامات یونان پیشتر اعلام کرده بودند که تعداد مهاجران وارد شده به این کشور در ماه اوت سه برابر بیشتر از ماه مشابه سال گذشته بوده است. به گفته مقامات، در ماه اوت سال جاری در مجموع 715 مهاجر وارد یونان شده اند.

علاوه بر این، آنگونه که فایننشال تایمز اشاره می کند از ابتدای سپتامبر 2023، حدود 7000 نفر وارد جزایر یونان شده اند و بدین ترتیب ظرفیت تسهیلات مهاجرتی به مرزهای خود رسیده است.

این درحالی است که کایریدیس به فایننشال تایمز گفت علیرغم برنامه ریزی کشور برای تغییر وضعیت صدها هزار مهاجر و ورود آنها در بازار کار، مقامات به مراقبت از مرزها با جدیت ادامه خواهند داد.

دولت یونان سال‌ها به دلیل برخورد خشن با مهاجران مورد انتقاد قرار گرفته اما وزیر یونانی  تاکید کرد که مقامات به ایجاد "شرایط انسانی برای پناهجویان" ادامه خواهند داد.

از میان تمام بخش ها، مقامات یونانی گفته اند که بخش کشاورزی این کشور به طور قابل توجهی تحت تاثیر کمبود نیروی کار قرار گرفته است.

برخی از مراکز کار پیش از این گفته اند که به دلیل کم بودن تعداد کارگران، مقدار زیادی میوه تولیدی این کشور هدر می رود. آنها همچنین از دولت خواسته اند تا تدابیری در این زمینه اتخاذ کند زیرا آنها قادر به تکمیل فرآیند برداشت محصولاتشان بدون کمک نیروی انسانی کافی نیستند.


نوشتن دیدگاه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

تصویر امنیتی تصویر امنیتی جدید