
وزارت کشور آلمان در تصمیمی که از آن به عنوان عقب نشینی از مواضع قبلی این کشور تعبیر شده است اعلام کرد همچنان به پذیرش مهاجران و پناهندگان از ایتالیا ادامه خواهد داد.
این تصمیم دو روز پس از آن اتخاذ میشود که مقامات آلمانی از طرحی برای تعلیق پیمان همبستگی داوطلبانه که بر اساس آن برلین مهاجران ایتالیایی را میپذیرفت، اعلام کرده بودند.
وزارت کشور آلمان به دویچه وله گفت که چنین تغییراتی در نتیجه فشار بالای مهاجرت مورد بحث قرار گرفته است .
ایتالیا با هجوم مهاجران مواجه است. بنابراین، توافقی که طی آن آلمان متعهد به پذیرش 3500 پناهجو که ابتدا از مرزهای خارجی اتحادیه اروپا به ایتالیا رسیده بودند، پایبند خواهد بود.
به گفته نانسی فایزر وزیر کشور آلمان ورود اخیر هزاران مهاجر به لامپدوزا به این معناست که آلمان در نهایت بخشی از این مهاجران را خواهد پذیرفت.
وی گفت : دلیل تعلیق این تغییر رویکرد این است که ایتالیا هیچ تمایلی برای بازپس گیری این افراد تحت مقررات دوبلین نشان نداده است. اکنون، البته، واضح است که ما به تعهدات همبستگی خود عمل خواهیم کرد.
این در حالی است که پیش از این جورجیا ملونی، نخست وزیر ایتالیا، از کشورهای عضو اتحادیه اروپا خواسته بود در صورت لزوم با یک ماموریت دریایی، به منظور جلوگیری از رسیدن مهاجران از شمال آفریقا به دریای مدیترانه، اقدام کنند.
ملونی گفت که کشورش این درخواست را به عنوان پاسخی مشترک به افزایش سیل ورود مهاجران به سواحل این کشور ارایه کرده است.
اخیراً، مسئولان جزیره لامپدوزا از هجوم 7000 مهاجر در عرض دو روز به این منطقه خبر داده است که باعث شد شهردار آن هشدار دهد که این منطقه در حال غرق شدن است.
به گزارش سی ان ان، شهردار فیلیپو مانینو گفت که بحران مهاجران به «نقطه بی بازگشت» رسیده است.
طبق گزارش مقامات محلی، اتحادیه اروپا طرحی را برای کمک به مقامات ایتالیایی برای رسیدگی به تعداد مهاجران و پناهجویان پس از رکورد تعداد افرادی که در آخر هفته گذشته به لامپدوزا رسیدند، ارائه کرده است.
رئیس کمیسیون اروپا، اورسولا فون در لاین، با تاکید بر اینکه مهاجرت غیرقانونی یک چالش اروپایی است و نیاز به پاسخ اروپایی دارد، طرح ده مادهای را ارایه کرد که به ایتالیا کمک میکند تا از بحران خارج شود.
فون در لاین گفت که هرچه اتحادیه اروپا در مدیریت مهاجرت قانونی بهتر عمل کند، مهاجرت غیرقانونی سختتر میشود.
وی گفت ما تصمیم خواهیم گرفت که چه کسی و در چه شرایطی به اتحادیه اروپا بیاید و نه قاچاقچیان و قاچاقچیان.
رئیس کمیسیون اروپا گفت که این طرح را به چند تن از رهبران اتحادیه اروپا ارایه کرده و ابراز امیدواری کرده است که از سوی آنها حمایت شود.
شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید
- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد