
به گفته مقامها، عملیات نجات مشترک گارد ساحلی بریتانیا و فرانسه توانست ۵۰ نفر دیگر را نجات دهد.
چند نفر از نجاتیافتگان در بندر دوور و در حال انتقال روی برانکارد از قایق نجات دیده شدند. مشخص نیست که شدت آسیب به آنها چه قدر است.
موسسه خیریه نجات غریق بریتانیا گفته که ساعت چهار صبح به وقت محلی قایق نجاتی را به محل اعزام کرده است. مقامها میگویند گزارشی از متوقف شدن قایقی در آبهای سانگت، در نزدیکی بندر کاله فرانسه، به اطلاع آنها رسید.
غرق شش پناهجو در آبهای کانال مانش با خبرساز شدن سیاست مهاجرتی دولت بریتانیا و تلاش برای محدود کردن ورود پناهجویان بدون ویزای قانونی همزمان شده است. شهروندانی از ایران و افغانستان جزو بزرگترین گروههای پناهجویان در بریتانیا هستند.
یکی از امدادگران داوطلبی که در عملیات نجات شرکت داشت به خبرگزاری رویترز گفت پناهجویان سعی داشتند با کفشهایشان آب را از قایق در حال غرق شدن بیرون بریزند. آن تورل گفته که سرنشینان «بیش از حدی» در قایق بودند.
گارد ساحلی بریتانیا اعلام کرده است که یک قایق کوچک دیگر نیز به مشکل برخورده بود اما همه سرنشینان آن نجات یافتند.
کانال مانش آبراههای شلوغ و خطرناک میان بریتانیا و فرانسه است که روزانه حدود ۶۰۰ نفتکش و کشتی باری و ۲۰۰ کشتی مسافری و خودروبر در آن تردد میکنند.
از آغاز سال جاری میلادی تا ۱۰ اوت (دو روز پیش) ۱۵ هزار و ۸۲۶ نفر با استفاده از قایقهای کوچک و گذر از کانال مانش خود را به بریتانیا رساندهاند.
سوئلا بریورمن، وزیر کشور بریتانیا، جان باختن شش پناهجو را «فاجعهبار» خوانده است.
خانم بریورمن مجری سیاستهای جدید دولت بریتانیا برای محدود کردن ورود پناهجویان و مهاجرات به بریتانیا است. دولت بریتانیا در اقدامی جدید برای کاهش هزینه اسکان پناهجویان، شماری از آنها را به یک شناور منتقل کرده است.
اتحادیه آتشنشانان بریتانیا پیش از انتقال این افراد، شناور بیبی استکهلم را به «تله مرگ» تشبیه کرده بود.
دولت بریتانیا روز گذشته ناگزیر به تخلیه سرنشینان این اقامتگاه شناور شد. سیستم آبی شناور آلوده بود و دولت از بیم شیوع لژیونلا آن را تخلیه کرد.
شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید
- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد