امروز : شنبه - ۱۴ - اردیبهشت - ۱۴۰۴

اقداماتی نظیر طرح پسا دانش‌آموختگی برای دانشجویان و دانشگاه‌های عضو سینوو در نظر گرفته شده تا کمی از مهاجرت نخبگان جلوگیری شود..

رئیس دبیرخانه دائمی شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام با اشاره به اینکه با پدیده مهاجرت نخبگان و فرار مغزهای کشورهای اسلامی به سایر کشورها مواجه هستیم، گفت: اقداماتی نظیر طرح پسا دانش‌آموختگی را برای دانشجویان و دانشگاه‌های عضو سینوو در نظر گرفتیم تا حدودی از مهاجرت نخبگان جلوگیری کنیم.

علی کریمی مرید در نشست خبری چهارمین مجمع عمومی شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام (سینوو) ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: سازمان سینوو چهار کلان پروژه دارد که اولین آن در قالب ارزیابی و اعتبار بخشی بین‌المللی و کیفیت خدمات آموزشی مطرح است. با توجه به نیاز کشورهای اسلامی در اعتباربخشی مجموعه‌های علمی سینوو در این راستا موفق عمل خواهد کرد.

وی در ادامه تصریح کرد: هم اکنون با پدیده مهاجرت نخبگان و فرار مغزهای کشورهای اسلامی به سایر کشورها مواجه هستیم که جایگاه و اعتبار مطلوب آنچنانی نخواهند داشت؛ اما سینوو به دنبال حل مشکلات استادان و نخبگان در حوزه بین الملل است.

کریمی مرید گفت: کد اصالت بین الملل با کمک سینوو برای اعتبار بخشی به استادان بدون خروج از کشور تعلق خواهد گرفت؛ بدین صورت ارزش افزوده اختصاصی برای خود ایجاد می‌کند و خود را به کشورهای خارجی نشان می‌دهد و تخلص بین المللی برای آنها شکل می‌گیرد.

رئیس دبیرخانه دائمی شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام بر ضرورت تاسیس نخستین دانشگاه بین‌المللی و جامع هوشمند تاکید کرد و افزود: این دانشگاه متعلق به سازمان همکاری‌های اسلامی و کامستیک خواهد بود و هیچ کشوری نمی‌تواند ادعای مالکیت نسبت به آن را داشته باشد.

به گفته وی، همه کشورهای اسلامی و غیراسلامی می‌توانند از ظرفیت سینوو که دارای استانداردهای آموزش هوشمند با رویکرد بین الملل است، استفاده کرده و پس از پایان دوره تحصیلی برای اولین بار مدرک دوره بین الملل دریافت کنند که به صورت یکپارچه در کشورهای اسلامی قابل ارزیابی است، یعنی فرد آموزش داده دیگر نیاز نیست مجدد فرایند اعتباربخشی را از وزارت خانه را دریافت کند.

کریمی مرید با بیان اینکه سوپراپلیکیشن آموزشی بومی در ۵۷ کشور در چهارمین مجمع بین المللی رونمایی خواهد شد، گفت: در آن امکان فیلتر کردن آموزش وجود ندارد و بر اساس آن دانشجویان و مهارت آموز می‌توانند در صورت دریافت آموزش‌ها حتما گواهی را از مراکز آموزشی مورد تأیید سینوو دریافت کنند و فضای تبلیغات غیر مرتبط و آموزش‌های غیر اخلاقی به هیچ عنوان در آن حاکم نیست و استفاده از آن اختیاری است.

رئیس دبیرخانه دائمی شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام، ادامه داد: طرح نخستین المپیاد دانشگاهی هوش مصنوعی در مجمع مطرح خواهد شد؛ چرا که دنیا به سمت تسهیل ارتباطات بین المللی و حذف بروکراسی‌های اداری در حال حرکت است و سینوو در این راستا با ارائه بهترین کیفیت پیش قدم خواهد شد.

کریمی مرید افزود: نخستین المپیاد ورزشی دانشجویان دانشگاه‌های اسلامی برای سال ۲۰۲۷ برنامه ریزی شده و یک دانشگاه میزبان برگزاری آن خواهد شد تا ارتباطات بین المللی و عرضه بهتر توانمندی‌های بین المللی دانشگاه‌ها تقویت شود.

وی در ادامه به ارزیابی رتبه بندی بین المللی دانشگاه‌ها اشاره کرد و افزود: سینوو محدود به حوزه علوم انسانی نیست؛ بلکه حوزه‌های  فنی و مهندسی، علوم پزشکی، علوم پایه، هنر و زبان را هم شامل می‌شود و دانشگاه‌های وزارت خانه‌های علوم و بهداشت با سینوو در حال همکاری هستند.

رئیس دبیرخانه دائمی شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام تاکید کرد: طرح پسا دانش آموختگی را برای دانشجویان و دانشگاه‌های عضو سینوو در نظر گرفته‌ایم و اشتغال و کارآفرینی را در درجه دوم بررسی قرار می‌دهیم که با کمک هوش مصنوعی آن را محقق می‌کنیم.


نوشتن دیدگاه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

تصویر امنیتی تصویر امنیتی جدید