
میل بیشتری بین پرستاران برای اشتغال در کشورهای توسعه یافته وجود دارد و پرستاران ایرانی هم از این موضوع مستثنی نیستند ولی آماری که در رسانه ها منتشر می شود با آنچه که اتفاق می افتد تفاوت بسیار زیادی دارد.
این مطلب را عباس عبادی، معاون پرستاری وزارت بهداشت اعلام کرد و افزود : در دنیا ۶ میلیون پرستار کمبود داریم؛ بنابراین در کشورهایی که جمعیت جوان کم و سالخورده ها زیاد هستند، خدمات سلامت بیشتری نیز نیاز است. این کشورها برای جبران کمبود نیروی کار در بخش سلامت، مهاجرپذیر هستند. این کمبود باعث شده است تا نیروی کار از کشورهای آسیایی، میل بیشتری به کار در کشورهای توسعه یافته پیدا کنند. ایران هم از این موضوع مستثنی نیست؛ ولی آماری که در رسانه ها منتشر می شود با آنچه که اتفاق می افتد تفاوت بسیار زیادی دارد.
این مقام وزارت بهداشت ادامه داد: برخی از سازمان های حرفه ای اعلام می کنند که ماهانه ۱۰۰ نفر پرستار برای درخواست رضایتنامه کاری به آنها مراجعه می کنند که آمار سالیانه آن به ۱۲۰۰ الی ۱۵۰۰ نفر می رسد؛ ولی طبق گزارش های سازمان های رسمی که دریافت کردیم، در سال ۱۴۰۱، حدودا ۲۷۰ نفر پرستار با ویزای کار از کشور خارج شده اند که این نشان از آن دارد که مهاجرت در پرستاران وجود دارد ولی آنقدر زیاد که برخی اعلام می کنند نیست.
عباس عبادی تاکید کرد: با این وجود، با توجه به کمبود پرستار در کشور، باید امکاناتی را فراهم کنیم که جاذبه های حرفه ای در این حوزه افزایش پیدا کند. اجرای تعرفه گذاری خدمات پرستاری و افزایش ظرفیت استخدام از این دست اقدامات است.
شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید
- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد