درآمد حاصل از گردشگری سلامت موجب ماندگاری کادر درمان در کشور و کاهش مهاجرت آنان می‌شود.

 رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، توسعه گردشگری سلامت را موجب کاهش مهاجرت کادر درمان و ارتقای اقتصادی و امنیتی کشور دانست.
حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران فعالیت در زمینه گردشگری سلامت را باعث ارتقا توانمندی و مهارت پزشکان دانست و گفت: درآمد حاصل از گردشگری سلامت موجب ماندگاری کادر درمان در کشور و کاهش مهاجرت آنان می‌شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: گردشگری سلامت از لحاظ اقتصادی می‌تواند ارزآوری خوبی برای کشور به همراه داشته باشد.
حسین قناعتی با بیان اینکه گردشگری سلامت در افزایش اعتبار و ارتقا اقتصادی و امنیتی کشور مؤثر است، افزود: این امر موجب تقویت ارتباط کشور‌ها و نزدیکی ملت‌ها می‌شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، کیفیت و هزینه مناسب توریسم درمانی کشور را منحصر به فرد دانست و گفت: اگر به درستی برنامه ریزی کنیم فعالیت در این عرصه هم برای ارائه دهندگان و هم گیرندگان خدمت به صرفه خواهد بود. هزینه پیوند مغز استخوان در دانشگاه در حد چند ده هزار دلار است که در مقایسه با کشور‌های همجوار که به چند صد هزار دلار می‌رسد؛ کیفیت و قیمت ارائه خدمت را منحصر به فرد می‌کند.
حسین قناعتی همچنین بررسی مدل‌های مشابه را در توسعه گردشگری سلامت مؤثر دانست و افزود: اطلاع‌رسانی در تقویت این امر نقش به سزایی دارد، با استفاده از ظرفیت فضای مجازی و رسانه‌ای کشور‌های مورد هدف، می‌توان گردشگری سلامت را توسعه داد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با تاکید بر تولید کلیپ‌های جذاب از توانمندی‌ها و ظرفیت‌های دانشگاه و کشور، گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران با وجود تاریخچه غنی و کشورمان با برخورداری از جاذبه‌های گردشگری، می‌توانند موجب رونق توریسم درمانی شوند.